zomer vergadering

100 jaar Soroptimist International Vught Lumineus Desiree Kramer

Op zaterdag 5 juni 2021 is de Zomervergadering in Vught. Tijdens dit bijzondere jaar, waarin Soroptimist International haar 100-jarig bestaan viert, nodigt Club Vught Lumineus alle Soroptimisten van Nederland uit om deel te nemen aan de Inspirada 2021 met als thema: Laat je zien!

Laat je virtueel zien tijdens de zomervergadering door online aanwezig te zijn met je club. Tijdens de wijnproeverij vieren wij het 100-jarig bestaan en vertelt vinoloog Ed Baten je alle ins en outs van de wijnen. De wijnpakketten zijn te bestellen in de webshop. Vier dit dus met ons mee want één ding is zeker: het wordt anders dan anders.

DE OCHTEND ACTIVITEITEN ZIJN IN VERBAND MET COVID-19 GEANNULEERD

Vught Lumineus Lezig Socrates

ZOMERVERGADERING EN WIJNPROEVERIJ ONLINE IN DE MIDDAG

kasteel Maurick lunch

14.30 - 16.00 uur

Zomervergadering.

wijnproeverij01

16.00 uur

Viering 100-jarig jubileum met wijnproeverij.

Wijnproeverij

De vergadering wordt om 16.00 uur afgesloten met een wijnproeverij verzorgd door Pura-Passione uit Vught. Iedereen kan deelnemen aan deze proeverij door van te voren een wijnproeverijpakket te bestellen bij Club Vught Lumineus. Verzamel al je clubleden en doe met zijn allen mee! Bestellen doe je in de webshop!

100 jaar Soroptimist International Vught Lumineus Desiree Kramer

100 jarig bestaan Soroptimist Nederland

Vanuit de Unie zal worden stilgestaan bij het 100-jarige bestaan van Soroptimist International, waarna de middag feestelijk en muzikaal wordt afgesloten met een optreden. Alles is via livestream mee te genieten.

Het thema van de Inspirada 2021 is ‘Laat je Zien!’. Daarmee willen we alle Sorren oproepen om zich te laten zien, door digitaal aanwezig te zijn op de Inspirada bij de feestelijke afsluiting. Bestel met je club een wijnproeverijpakket en feest online mee.

LAAT JE ZIEN EN MELD JE AAN!

VIRTUEEL

Deelname aan de vergadering start om 14.30 uur en eindigt om circa 16.30 uur. Deelname is gratis. Wijnpakketten vtv te bestellen.

WIJNPAKKET

Koop ook het wijnpakket Inspirada 2021. Het bestaat uit 3 biologische wijnen. De opbrengst gaat naar 100xtrees4life.