zomer vergadering

Op zaterdag 5 juni 2021 was de Zomervergadering in Vught. Tijdens dit bijzondere jaar, waarin Soroptimist International haar 100-jarig bestaan vierde beleefde iedereen een geweldige dag met als thema: Laat je zien!

100 jaar Soroptimist International Vught Lumineus Desiree Kramer

Het was een online zomervergadering. Tijdens de wijnproeverij vierden wij het 100-jarig bestaan en vertelde vinoloog Ed Baten alle ins en outs van de wijnen. De wijnpakketten zijn nog steeds te bestellen in de webshop. Kijk met ons mee en beleef de dag opnieuw.

NAAR FOTOALBUM

Vught Lumineus Lezig Socrates

ZOMERVERGADERING EN WIJNPROEVERIJ ONLINE IN DE MIDDAG

kasteel Maurick lunch

14.30 - 16.00 uur

Zomervergadering.

wijnproeverij01

16.00 uur

Viering 100-jarig jubileum met wijnproeverij.

Wijnproeverij

De vergadering wordt om 16.00 uur afgesloten met een wijnproeverij verzorgd door Pura-Passione uit Vught. Iedereen kan deelnemen aan deze proeverij door van te voren een wijnproeverijpakket te bestellen bij Club Vught Lumineus. Verzamel al je clubleden en doe met zijn allen mee! Bestellen doe je in de webshop!

100 jaar Soroptimist International Vught Lumineus Desiree Kramer

100 jarig bestaan Soroptimist Nederland

Vanuit de Unie zal worden stilgestaan bij het 100-jarige bestaan van Soroptimist International, waarna de middag feestelijk en muzikaal wordt afgesloten met een optreden. Alles is via livestream mee te genieten.

Het thema van de Inspirada 2021 is ‘Laat je Zien!’. Daarmee willen we alle Sorren oproepen om zich te laten zien, door digitaal aanwezig te zijn op de Inspirada bij de feestelijke afsluiting. Bestel met je club een wijnproeverijpakket en feest online mee.

LAAT JE ZIEN EN MELD JE AAN!

VIRTUEEL

Deelname aan de vergadering start om 14.30 uur en eindigt om circa 16.30 uur. Deelname is gratis. Wijnpakketten vtv te bestellen.

WIJNPAKKET

Koop ook het wijnpakket Inspirada 2021. Het bestaat uit 3 biologische wijnen. De opbrengst gaat naar 100xtrees4life.