Wij maken er een mooie dag van...

Jaarlijks organiseren wij als club een aantal inspirerende ‘handen uit de mouwen’ activiteiten waar we echt iets concreets DOEN voor mensen uit onze omgeving. Dit kan zijn het opknappen van een clubhuis of bijvoorbeeld een wandeling met eenzame ouderen of verkoop van producten zodat we met de opbrengst een doelgroep kunnen helpen.

aardbeienverkoop mei 2023

Aardbeienverkoop Moederdag Vught

Ook dit jaar waren wij weer present in het centrum van Vught. Onze aardbeienverkoop was wederom succesvol met ruim € 1700,00 als resultaat. Van dit bedrag zijn moederdagcadeau gekocht voor hen die niet zo maar voor zichzelf iets kunnen kopen

13 mei 2023

Oekraïense vrouwen op bezoek

Een goed gesprek maar vooral een gezellige avond met als gast 8 Oekraïense vrouwen.Het werd een feestje in vervelende tijden voor hen. Wij hoorden hun verhalen maar zongen ook mee met hun liederen.

6 december 2022

Aardbeienverkoop Moederdag Vught

Als cadeautje voor moederdag of gewoon om het lentegevoel binnen te halen. Onze aardbeienverkoop was zeer succesvol. Wij mochten ruim € 1300,00 overmaken naar Stichting Maatschappelijke Opvang Den Bosch.​

7 mei 2022

Boomplantdag Cromvoirt

Op 29 januari hebben wij als club bomen geplant voor het landelijke project Trees4Life in het ‘Het Loonse Bos’. Bomen planten voor klimaatdoelen, voor biodiversiteit, en vooral ook voor vrouwen in Mali, voor een klein stukje in het ambitieuze Great Green Wall project waarin een Afrikaanse beweging ca 8000 km aan bomen en groen in de Sahel regio wil aanplanten.

29 januari 2022

Oliebollen voor minima in Vught

Op 30 december heeft Vught Lumineus, 50 tasjes, gevuld met oliebollen, afgeleverd bij Stichting Mariton in Vught. Stichting MariTon is opgezet om gezinnen met een minima inkomen, die net buiten de voedselbank vallen, te helpen waar nodig is. Dit kan zijn: voedsel, fietsen, klusjes, huishoudelijke apparaten maar ook eventueel financieel.

31 december 2020

Aardbeienverkoop centrum Vught

Als cadeautje voor moederdag of gewoon om het lentegevoel binnen te halen. Onze aardbeienverkoop was zeer succesvol. Wij mochten ruim € 1300,00 overmaken naar Stichting Maatschappelijke Opvang Den Bosch.

13 mei 2019

Wandeltocht

Een mooie parkwandeling met dementerende ouderen uit Boschwijk, Vught. Allemaal ouderen die anders niet zo maar die mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan. Na de wandeling een heerlijke high tea, met zelfgemaakte heerlijkheden. Het prachtige lenteweer maakte het een zeer geslaagde ochtend.

9 april 2017

Lunch met je hart

Stichting Met je Hart rekent af met eenzaamheid bij ouderen. Samen met deze stichting hebben we een superleuke middag verzorgd voor 15 ouderen met een lunch op Atletiekvereniging Prins Hendrik en daarna een rondleiding op Fort Isabella.

19 februari 2017

De Stenen Hut Boschwijk

Koken en eten in de Stenen Hut

Op deze mooie zondag hebben wij gekookt bij het Diner Kaffee in de Stenen Hut (locatie Zorgpark Voorburg). Hier wordt de laatste zondag van de maand door verschillende koks, voor maximaal 40 gasten een diner bereid. Het Diner Kaffee is bestemd voor mensen die ʻeen steuntje in de rug nodig hebbenʼ.

31 augustus 2014

Opknapbeurt De Locatie

Opknapbeurt Stichting de Lokatie

Voor de Stichting de Locatie hebben wij in mei de kantine een opknapbeurt gegeven. De projectcommissie heeft daarna besloten om kadootjes te schenken voor 16 kinderen tijdens hun Sintviering. Keurig verpakt in Sintpapier hebben wij de kadootjes aangeboden met nog wat snoepgoed en pepernoten.

December 2013

Vught Heide en bossen

Huifkartocht met kinderen

De Stichting Bijzonder Gewoon organiseert voor kinderen met een verstandelijke beperking op maat gemaakte vrijetijdsbesteding, zoals sporten, muziek en gezellige uitjes. Als club hebben wij een huifkartocht georganiseerd. Een tocht van ongeveer 2 uur met een gezellige tussenstop in de speeltuin. Onderweg mocht, wie wilde, op de bok naast de koetsier zitten!

28 augustus 2013

Opknapbeurt zorgboerderij

Nu eens letterlijk de handen uit de mouwen. Op zorgboerderij ' De Locatie ' in Vlijmen, een speciale plek voor bijzondere jeugdzorg. In en rond een karakteristieke boerderij bij het Engelenmeer kunnen kinderen en jongeren terecht in een stabiele omgeving. De kantine had een opknapbeurt nodig; hij was toe aan een verfje en schoonmaakbeurt.

25 mei 2013

Bezoek dierenpark de Oliemeulen

Een bezoek aan dierenpark de Oliemeulen met de moeders en kinderen van Stichting Samen Plezier. Een uitstapje voor (vaak alleenstaande) moeders met jonge kinderen met een minimum inkomen en/of sociale handicap.

18 augustus 2012