DE GASTEN EEN HEERLIJKE AVOND GEVEN

Het eerste benefietdiner dat wij organiseerden op 14 april 2018 was een doorslaand succes. Met inspirerend vermaak van het Koning Willem I College uit Den Bosch en Cirke Banda was het een heerlijke avond. De culinaire verzorging lag in handen van Ida Gunning, ook lid van club Vught Lumineus. Door de inzet van al onze leden liep de avond op rolletjes.
Leerling die hun handtekening zetten onder het contract dat zij tekenen namens de leerlingen.

€ 7.585,00 naar 3 scholen van MyBookBuddy

Door onze prachtige opbrengst kunnen wij 3 scholen sponsoren. de  Ecola Dassago in Burkina Faso kreeg een bedrag van  3.400 euro.Hierdoor gaat deze school ook onze naam dragen. Verder konden wij twee nog te bouwen scholen in Kenia een bijdrage geven. De Esiamboko school - 2.000 euro en de Mumias school 2.183 euro.

HOME OF HOPE

Ondersteuning kinderen met een beperking in Srilanka

Met kleine lokale acties willen wij steun geven aan dit revalidatiecentrum voor kinderen met een beperking in SriLanka. Hiermee kunnen zij meer kinderen behandelen en de lokale professionals van actuele kennis blijven voorzien.

STICHTING MARITON

Donatie zwem-abonnement

Deze stichting helpt kinderen die net buiten de norm vallen bij de Voedselbank. Zij doneren voedsellpaketten of proberen op een andere manier van dienst te zijn. Wij willen met onze donatie geselecteerde gezinnen een abonnement geven op zwembad de IJzeren Man zodat zij toch kunnen genieten met vriendjes en vriendinnen.